MAILWEB-API

Direct Mail is al jaren een van de drijvende krachten achter de verkoop van drukwerk. Voor grafische bedrijven en drukwerkportals hebben we daarom MAILWEB-API ontwikkeld.

Met de MAILWEB-API wordt er een automatische koppeling gemaakt tussen uw website of webshop en onze calculatie- en planningssoftware.

Met deze API kunt u op basis van enkele eenvoudige gegevens automatisch de postale verwerking en verzending van een mailing berekenen en deze vervolgens direct inplannen. Zo verrijkt u uw drukwerkportal of webshop binnen de kortste keren met een legio aan DM-producten.

Heeft u geen eigen softwareontwikkeling in huis? Geen probleem, onze ontwikkelaars integreren de API voor een gereduceerd tarief in uw portal of webshop. U kunt ons ook in contact brengen met de leverancier van uw portal, dan zorgen we voor een integrale oplossing en kost het u waarschijnlijk helemaal niets.

De MAILWEB-API is ook te koppelen aan MIS/ERP-systemen. Zo hoeft u nooit meer offertes aan te vragen voor uw Direct Mail-producties. En kunt u de orders direct inplannen vanuit uw eigen systeem.

De MAILWEB-API is gratis en wordt continu verder ontwikkeld. Wilt u meer verkopen en voor meer klanten een oplossing kunnen bieden, meldt u dan aan voor het MAILWEB-API-programma en wij nemen contact met u op.