Over MAILWEB

Uw mailingen volledig verzorgd, van drukwerk tot deurmat! Welkom bij MAILWEB. Wij zijn het gemak dat u zoekt. Of het nu gaat om enveloppen, brochures, folders of ander drukwerk; u regelt uw mailing snel, eenvoudig én voordelig.

Mailingen laten drukken, postaal verwerken en verzenden

Onze voordelen

  • Eigen productie
  • Persoonlijke service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Alles via één online portal

U wilt brochures, magazines, folders, ansichtkaarten, selfmailers of brieven versturen, verpakt in folie, enveloppen of als losse kaarten/selfmailers met een sluitzegel? En u wilt dat natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen. Dan bent u aan het juiste adres.

MAILWEB regelt het allemaal voor u – en supervoordelig. Wij zijn 20 tot 40 procent voordeliger dan andere online drukwerkservice-portals. Reken het gerust na, vergelijk de prijzen en ontdek bij ons wat professionele drukwerkservice voor uw mailing kan betekenen.

Wij weten zeker dat u onze overzichtelijke en snelle werkwijze zult waarderen. Want uw mailing wordt door MAILWEB op tijd, volgens afspraak en zonder verrassingen geproduceerd. Wij zijn uw full-service mailhuis voor mailingen en andere postale verzendingen, zoals flyers, folders, brochures, magazines, tijdschriften, sealen, drukwerk en verzenden. En vindt u wat u zoekt niet in de portal, bel ons; zeker weten dat wij u kunnen helpen!

Sinds 1997 doen onze klanten hun voordeel met het gemak van MAILWEB. Complicerende factoren hebben wij geschrapt, zodat voor u meteen duidelijk is hoe het werkt, wanneer we bezorgen en hoeveel u daarvoor betaalt (tipje van de sluier: niet veel).

Het enige dat u hoeft te doen, is uw druk- en adressenbestanden uploaden. Daarbij geeft u de specificaties op en het aantal exemplaren dat u wenst. Vervolgens kiest u de bezorgdatum en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Wij doen alles: controleren, drukken, verpakken en verzenden.

Zekerheid

Dankzij deze werkwijze bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit drukwerk en een betrouwbaar verzendtraject. Nadat uw mailing bij ons is aangeleverd, krijgt u een vaste ordermanager toegewezen. Deze controleert uw bestelling nauwkeurig en blijft gedurende het gehele proces uw aanspreekpunt.

Ons druk- en verzendwerk verloopt grotendeels geautomatiseerd, wat de kans op fouten minimaliseert. Direct na de druk en nog voordat de mailing de deur uitgaat ontvangt u van ons een bewijsexemplaar. Dankzij onze samenwerking met Sandd (verzending door heel Nederland op dinsdag en vrijdag) profiteert u van de scherpste tarieven.

Een mailing versturen was nog nooit zo makkelijk. MAILWEB is de voordeligste one-stop-shop voor druk- en verzendwerk in Nederland: één partij, één aanspreekpunt, één factuur.

20 jaar MAILWEB

Op 26 februari 1997 registreerden wij onze webpagina www.mailweb.nl.

In het begin was het nog een informatiepagina voor het mailbedrijf, maar al snel werd het een actieve portal met bestel- en rekenmogelijkheden voor onze vaste klanten. Tien jaar geleden maakten wij van MAILWEB.NL een webshop en daarmee een zelfstandig merk.

Vanaf het begin waren er designers, drukkerijen en reclamebureaus die ons wisten te vinden om sneller, goedkoper en vooral makkelijker hun mailingen te laten verzorgen. Met onze nieuwe website verzorgen we niet langer alleen de postale verwerking maar regelen een volledige mailing van drukwerk tot de deurmat van uw relaties of abonnees.

White-paper-factory

Omdat wij uw hele mailing verzorgen van drukwerk tot deurmat, hoeft u niet meer te doen dan uw bestanden te uploaden. Geen gedoe met transport van briefpapier of enveloppen. U hoeft geen brochures of folders aan te leveren. Wij kunnen het allemaal voor u regelen. Maar heeft u al brochures, folders, enveloppen of briefpapier? Geen probleem. U kunt uw eigen materiaal natuurlijk ook gewoon bij ons aanleveren.

Nieuwe producten

We ontwikkelen doorlopend nieuwe producten, diensten en toevoegingen die we aan de website toevoegen. Daarnaast werken wij continu aan de verdere ontwikkeling van onze API. Waarmee iedere drukwerk-portal, vanaf nu ook postale verwerking en verzending aan kan bieden. En door deze partnerships met klanten en leveranciers zijn MAILWEB.NL en de MAILWEB-API uniek in Nederland en zo ver wij hebben kunnen vinden ook in de rest van de wereld.