Veelgestelde Vragen

Wij begrijpen dat sommige zaken misschien niet altijd even duidelijk zijn. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen samengevat op deze pagina. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemeen

MAILWEB is een online-portal om snel, eenvoudig en goedkoop mailingen te drukken en te verzenden. Wij bestaan al sinds 1997 en zijn gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn een onderdeel van full-service mailhuis DM+ en verzorgen uw mailing van drukwerk tot deurmat.

Wij verzorgen al het print- en drukwerk voor uw mailing. Van magazines tot enveloppen en van briefpapier tot postcards.

U kunt ons bellen op 079 - 360 12 34 of stuur een email naar vragen@mailweb.nl.

U kunt uw order invoeren wanneer u dat wenst. Onze medewerkers staan op werkdagen van 8.15 tot 16.45 uur voor u klaar.

Wanneer u langs wilt komen, iets komt afleveren of wilt zien hoe we uw mailing produceren, dan bent u van harte welkom. Bel (079 - 360 12 34) voor een afspraak. Ons adres is Loodstraat 2, 2718 RW, Zoetermeer.

Prijs en kwaliteit

Na uw order krijgt u een persoonlijke ordermanager toegewezen. Deze loopt uw bestelling na en controleert tijdens het proces ook de kwaliteit van de mailing.

Daarnaast krijgt u zelf een bewijsexemplaar toegezonden, nog voordat de mailing de deur uitgaat.

Krankzinnig goedkoop. Vergelijk onze prijzen gerust met andere aanbieders. Bij MAILWEB bent u, afhankelijk van het soort mailing en de grootte, vaak 20 tot 40 procent voordeliger uit.

Nadat uw bestanden zijn gecontroleerd, krijgt u een mailtje met een iDEAL-betaallink. Zodra u de betaling heeft voldaan gaan we uw mailing produceren.

Dataveiligheid

Wij verwerken grote hoeveelheden data. Daarmee nemen wij geen enkel risico. Daarom vragen wij van onze klanten een wachtwoord te verzinnen dat moeilijk te achterhalen is door anderen.

MAILWEB heeft een zeer streng informatiebeveiligingsbeleid. Binnen dit informatiebeveiligingsbeleid zijn er honderden beveiligingsmaatregelen genomen, waaronder: wij nemen de nodige maatregelen om bestanden niet onnodig lang op online servers te laten staan, beperken de toegang tot de data en kunnen altijd achterhalen wie er op welk moment bij de data is geweest. Tot slot verwijderen we de data direct na de verzending.

Het Proces

Voor mailingen, inclusief productiedrukwerk, is de periode vanaf het moment dat de order bij ons binnenkomt tot de bezorging ongeveer twee weken. Levert u het drukwerk aan, houd dan een week aan voor postale verwerking en verzending.

Ja, een mailing kan sneller verzonden worden dan op onze website staat aangegeven. Bel ons op 079 - 360 12 34 voor de mogelijkheden.

In principe kunnen we alle soorten en maten drukwerk verzorgen voor uw mailing, de standaard opties in de website zijn echter wel beperkt en afhankelijk van de gemaakte keuzes.

Ja. Maar dit zit nog niet in de website. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Dat kan zeker, maar nog even niet via de website. Bel ons of mail ons en we sturen je direct een offerte op maat.

Alles is mogelijk. Bel ons op 079 - 360 12 34 voor de mogelijkheden.

Ja. Uw folder of brochure wordt geseald met een losse papieren adresdrager op A7-formaat (74*105 mm).

Op de adresdrager staat naast het adres van de ontvanger ook het adres van de afzender en een sorteringscode voor de postale verwerking. Omdat wij standaard niet met PostNL versturen, wordt er geen ‘port-betaald logo’ meegeprint of op de envelop gedrukt.

Uw mailing wordt standaard verwerkt in opdikkende 17my LDPE-folie.

Uw mailing wordt verzonden via het netwerk van Sandd. Hierdoor kunnen we u de scherpst mogelijke tarieven bieden. Sandd bezorgt tweemaal per week post in heel Nederland (op dinsdag en op vrijdag).

MAILWEB werkt al jaren samen met Sandd. Dankzij afspraken met dit postbedrijf kunnen we goedkoop mailingen versturen.

In het orderproces geeft u aan hoeveel exemplaren u wilt verzenden en hoeveel ‘extra exemplaren’ u zelf wilt ontvangen. Deze aantallen verwerken wij. Er zijn daarom geen restanten.